• Gratis verzending vanaf € 75 Gratis verzending vanaf € 75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Voor 18:00 besteld, zelfde dag verstuurd Voor 18:00 besteld, zelfde dag verstuurd

Disclaimer


Nijdam.com is onderdeel van Schreuders Sport Ecommerce B.V. (SSE). Voor alle duidelijkheid wijst Schreuders Sport Ecommerce B.V. (SSE) ten aanzien van de website www.nijdam.com ("de website") op het volgende:

  • De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van SSE.
  • Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SSE. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
  • Ondanks de constante zorg en aandacht die SSE aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Er kunnen, te allen tijde géén rechten aan worden ontleend. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.
  • De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. SSE behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
  • Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
  • Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van SSE, welke geen eigendom zijn van SSE. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. SSE aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van SSE.
  • SSE sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met de website.
  • Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven.
  • Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Privacybeleid


Als u iets bestelt, hebben we uw gegevens nodig om ervoor zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Maar uiteraard springen we altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met uw persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we u graag. Als u na het lezen van ons privacybeleid nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Dit privacy beleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacy beleid vindt u op www.nijdam.com. Wij raden u aan om dit privacy beleid regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. U ziet hier dan ook altijd de laatste datum van wijziging. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 13 januari 2020.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
Nijdam.com is onderdeel van Schreuders Sport Ecommerce B.V. (SSE), gevestigd aan de Plesmanstraat 4, 4143 HL te Leerdam, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacy beleid.

Wanneer is dit privacy beleid van toepassing?
Dit privacy beleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die SSE verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met SSE, zoals onze klanten en leveranciers. SSE behoudt zich het recht deze gegevens met haar eigen groepsvennootschappen te delen.

Wat zijn persoonsgegevens?
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot u als individu. Denk maar aan uw naam, telefoonnummer, KVK & BTW-nummer, adres of e-mailadres. Maar ook gegevens zoals uw IP-adres of SSI klantnummer zijn persoonsgegevens. En andere gegevens die uniek zijn voor u, zoals uw bestelgegevens of surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?
Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met SSE, zoals klanten en leveranciers. We krijgen de gegevens rechtstreeks van u, wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult, of wanneer u contact met ons opneemt. Tevens kunnen wij gebruik maken van openbaar toegankelijke gegevens zoals uw eigen website. In sommige gevallen ontvangen we uw gegevens van anderen. Wanneer u bijvoorbeeld via één van onze distributeurs of agenten bestelt, krijgen we uw naam- en adresgegevens. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer u die partijen toestemming heeft gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

Welke gegevens verwerken wij van u, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Gegevens voor het verwerken van uw bestelling
Als u iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te kunnen houden over uw bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig. Hiervoor verzamelen wij uw naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en uw telefoonnummer. De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die u met ons heeft gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan uw bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens voor de administratie
Voor sommige doeleinden moeten wij op grond van wettelijke verplichtingen bepaalde gegevens van u verwerken. U kunt hierbij denken aan administratie-, boekhoud- en belastingdoeleinden. Zo moeten wij de belastinginspecteur voorzien van alle gegevens die van belang (kunnen) zijn voor de belastingheffing bij SSE en heeft onze accountant inzage in onze administratie voor de wettelijke controle op de jaarrekening.

Gegevens in ‘mijn gegevens’
In uw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: uw (bedrijfs)naam, vestigings- en leveradres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, betaalgegevens, BTW-nummer, KvK-nummer en website. In uw account bewaren we ook uw bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties. Daarnaast slaan wij in uw account de door u opgegeven e-mail- en personalisatievoorkeuren op. Het is onze klantbelofte om het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Daarom bewaren wij de gegevens in uw account zolang u actief klant bij ons bent. Als u 7 jaar niet meer bij ons heeft ingelogd of besteld, verwijderen wij al uw gegevens, behalve de gegevens die wij op grond van de wet moeten of mogen bewaren. Daarnaast kunt u op ieder moment een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen via contact ons.

Gegevens over uw contact met onze klantenservice
U kunt contact opnemen met de klantenservice, door met ons te bellen, e-mailen of een berichtje sturen via social media, zoals Facebook. We kunnen u een volgende keer sneller helpen door uw gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact bewaren wij dan ook zolang u actief klant bij ons bent. Wij hebben een gerechtvaardigd belang om deze interacties te gebruiken om onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.

Gegevens voor een optimale winkelbeleving
Ons assortiment bestaat uit meer dan 500 producten. Wij willen u dan ook graag helpen om tussen al deze producten te vinden wat u zoekt. Allereerst zorgen we dat onze website goed werkt zodat u optimaal kunt inkopen. Daarvoor verzamelen we bij een bezoek aan de website(s) van SSE uw IP-adres, informatie over uw internetbrowser, eventuele taalinstellingen en informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer of het mobiele toestel waarmee u ons bezoekt. We zorgen er ook voor dat de website zo relevant mogelijk is door onze site af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Om dit te kunnen, verzamelen we uw zoek-, klik- en koopgedrag bij SSE. Wij gebruiken deze gegevens voor het in kaart brengen van generieke klantpatronen, zodat we die op individueel niveau in kunnen zetten. Daarbij gaat het niet zozeer om de kennis over u als individuele klant. Het is onze klantbelofte om het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Daarom bewaren wij deze gegevens zolang u actief klant bij ons bent. Als u 7 jaar niet meer bij ons heeft ingelogd of besteld, verwijderen wij al uw gegevens.

Verbeteren van de winkelbeleving gebaseerd op algemene informatie en verkoopstatistieken
Wanneer u op de website van SSE een product bekijkt, kunt u ook andere producten die we aanbevelen zien (bijvoorbeeld onder het kopje “Hot Products” of “Anderen kochten ook”). Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op het product of de categorie waar u op dat moment naar kijkt. Op basis van statistieken weten we dat klanten die dat product kochten, ook geïnteresseerd waren in de andere producten. Deze aanbevelingen zijn niet persoonlijk: iedereen die dat product bekijkt, ziet dezelfde aanbevelingen.

Personalisatie op basis van uw accountgegevens en zoek-, surf- en aankoopgeschiedenis
Indien u op onze website ingelogd bent, kunnen we de winkel voor u nog persoonlijker maken. We kijken naar wat u eerder bij ons zocht of kocht, wat er in uw winkelwagen staat en welke interesses u toonde door bepaalde producten te bekijken op onze website. Wij doen dat op basis van uw surf-, zoek- en aankoopgedrag. We kijken daarbij niet langer dan twee jaar terug. Deze gegevens verzamelen we op basis van cookietechnieken, uw IP-adres en het unieke nummer dat gekoppeld is aan het apparaat waarmee u surft. Wij hebben een belang bij het toepassen van deze personalisatie, namelijk om uw leven makkelijker en onze dienstverlening beter te maken. U vindt sneller wat u zoekt en wordt niet gestoord met producten en categorieën die niet relevant zijn.

Zelf ingestelde voorkeuren
Op verschillende plekken kunt u zelf uw voorkeuren bij ons aangeven. Zo kunt u bijvoorbeeld ergens van op de hoogte gehouden willen worden.

Gegevens voor marketing

Gepersonaliseerde e-mails
We hebben geregeld aanbiedingen, speciale acties en nieuwtjes die we met u willen delen. We delen die graag via mail. Als u bij ons een account heeft of interesse heeft getoond in een samenwerking, kunnen wij u e-mailen met informatie over onze producten en diensten. Als u dit soort informatie liever niet ontvangt, kunt u zich meteen afmelden via mijn gegevens.

Intern marktonderzoek
Marktonderzoek binnen SSE is voor ons van groot belang om onze dienstverlening naar onze klanten nog verder te verbeteren. De resultaten van intern marktonderzoek worden alleen op geaggregeerde en anonieme basis gerapporteerd. Dit betekent dat de resultaten niet tot individuele klanten zijn te herleiden. De resultaten mogen we daarom onbeperkt bewaren en delen met andere partijen.

Gegevens uit klantonderzoeken
We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren en nog beter te laten aansluiten op wat onze klanten willen. Daarom kunnen we uw gegevens (naam, e-mailadres en/of telefoonnummer) gebruiken om u uit te nodigen voor een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Op deze manier helpt u onze dienstverlening nog beter te maken. Hoelang uw gegevens gekoppeld aan de uitslagen van het klant- of marktonderzoek worden bewaard, varieert per onderzoek.

Gegevens voor prijsvragen en acties
Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij gegevens aan u, zoals uw naam, adres en/of e-mailadres. Deze hebben wij nodig om de actie kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken en/of te contacteren. Wij verzamelen deze gegevens met uw toestemming. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kun u terugvinden waarvoor uw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren.

Kredietwaardigheid
Als u bij ons op rekening koopt, kunnen wij uw kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus.

Social media
Als u social media zoals Facebook of LinkedIn gebruikt, kunt u via 'like en share' knoppen SSI producten en/of berichten die u leuk, nuttig of handig vindt delen op uw social media account. SSI krijgt geen toegang tot uw social media account. Wij raden u aan om het privacybeleid van de social media partijen waar u een account heeft, goed door te nemen zodat u weet hoe uw gegevens worden gebruikt en hoe u uw instellingen kunt aanpassen.

Met wie worden uw gegevens gedeeld?

Logistieke partners
Om uw bestelling te kunnen afwikkelen, werken wij samen met logistieke partners zoals DPD en PostNL. Deze partijen ontvangen uw klantnummer, evt. BTW-nummer, ordernummer, naam, telefoonnummer en uw email- en afleveradres om te zorgen dat ze uw bestelling op de juiste manier kunnen verwerken en afleveren.

Andere externe dienstverleners
Wij schakelen ook andere externe dienstverleners in om te helpen met verschillende dingen. Soms hebben zij daar ook persoonsgegevens voor nodig. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen uw gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen. En met alle externe dienstverleners sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen. Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

  • het ondersteunen bij het leveren van onze digitale diensten zoals de hosting, onderhoud en ondersteuning van onze websites en applicaties;
  • het ondersteunen bij onze advertentie- en marketingcampagnes;
  • het ondersteunen bij het doen van klantonderzoek;
  • het leveren van financiële diensten, zoals betaaldiensten, incassobureaus, accountants en kredietinformatiebureaus.

De overheid
Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders, zoals de douane, toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

Waar slaan wij uw gegevens op?
Wij slaan uw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe worden uw gegevens beveiligd?
SSE neemt veel maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Zowel op organisatorisch als technisch gebied. Wij maken gebruik van specialisten die werken aan het beveiligen van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden. Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat uw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken. Geven we uw gegevens aan iemand anders? Dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaat als wij. Mocht u het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten en neem contact met ons op.

Welke rechten kunt u uitoefenen met betrekking tot uw gegevens?

Recht op informatie
U heeft het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u in dat verband kunt uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij met uw gegevens omgaan.

Recht op inzage
U heeft het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over u beschikbaar hebben. U kunt dat aanvragen via contact ons. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie
U heeft het recht om uw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kunt u 24/7 doen in mijn gegevens.

Recht om bezwaar te maken
U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens als u het niet eens bent met de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt voor alle gegevens die we van u gebruiken op basis van ons gerechtvaardigd belang. U kunt dit aanvragen via contact ons. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op dataportabiliteit
U heeft het recht om gegevens die u aan ons heeft gegeven in het kader van de overeenkomst(en) die u met ons heeft gesloten digitaal te ontvangen, zodat u deze gegevens kunt bewaren in een database van u of van een andere partij. Dit betreffen uw firmanaam-, adres- en contactgegevens, en bestelgeschiedenis. U kunt dit opvragen via contact ons.

Recht op beperking
U heeft het recht om beperking van de verwerking van uw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij uw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als u van mening bent dat hier sprake van is, kunt u contact met ons opnemen via contact ons.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen
U heeft het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van u hebben te verwijderen. Wanneer u een verzoek indient om uw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot u herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Op grond van de belastingwetgeving moeten wij bepaalde gegevens minimaal gedurende 7 jaar bewaren. Wij bieden u de mogelijkheid om een verzoek in te dienen in contact ons.

Recht om een klacht in te dienen
U heeft het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Wanneer u een klacht heeft, dan lossen wij dat het liefst zelf met u op. Neem daarvoor contact op met ons. Tevens heeft u het recht om u met uw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over de wijze waarop SSE met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.