Garantie
  • Gratis verzending vanaf € 75 Gratis verzending vanaf € 75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd

GARANTIE

Nijdam ontwerpt en produceert haar producten al sinds 1896 met de grootste zorg. Om al onze gebruikers de beste skate-ervaring te bieden kiezen wij bij het ontwerpen en produceren van onze producten voor duurzame designs en stevige materialen.
Toch is het zo dat geen enkel product onverwoestbaar is. Mocht er onverhoopt toch een product niet naar wens zijn, dan lossen we dit natuurlijk graag samen met jou op! Hieronder lees je meer over onze garantievoorwaarden en wat we voor je kunnen betekenen.
 
GARANTIEVOORWAARDEN

Bijna alle Nijdam producten hebben een beperkte garantie van 1 jaar na de datum van aankoop, met uitzondering van de Nijdam (stunt)steppen - zie hieronder.
Onze garantie geldt in de volgende gevallen:
- In geval van productiefouten
- In geval van materiaalfouten
- Er gelden een aantal voorwaarden op de garantie:
- De garantie van jouw Nijdam product is persoonsgebonden en geldt wanneer je je binnen de garantietermijn bij ons meldt op de aangegeven manier.
- De garantie is geldig voor de eerste koper en niet overdraagbaar.
- De garantie is beperkt tot directe schade aan het Nijdam product, dat betekent dus dat wij indirecte schade en gevolgschade expliciet uitsluiten.

 
IN DE VOLGENDE SITUATIES VERVALT DE GARANTIE:

- In geval van normale slijtage (aan slijtage-onderhevige onderdelen zoals wielen en lagers)
- In geval van het niet naleven van de gebruikershandleiding
- In geval van onjuist onderhoud
- In geval van beschadigingen door verwaarlozing
- In geval van het dragen van een onjuiste maat met als gevolg een verkeerde pasvorm
- In geval van zelf aangebrachte modificaties
- In geval van defecten als gevolg van aanpassing of reparatie door derden
- In geval van foutief gebruik/anders dan voorgeschreven, opzet of nalatigheid
- In geval van schade bij commercieel gebruik


GARANTIE NIJDAM (STUNT)STEPPEN:

Nijdam ontwerpt en produceert al decennialang (stunt)steppen. We weten dus waar we over praten en wat jullie belangrijk vinden! Onze stuntsteppen zijn dan ook ontworpen om mee te stunten en intensief te gebruiken. Dit betekent niet dat onze stuntsteppen onverwoestbaar zijn of een onbeperkte garantieperiode hebben. Door de aard van dit intensieve gebruik, geldt er op Nijdam (stunt)steppen daarom een beperkte garantie van 60 dagen. Daarnaast is de garantie per definitie niet van toepassing op wielen, lagers en handgrepen.


REPARATIE

Nijdam producten zijn met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd, en zijn gemaakt van stevige, duurzame materialen. Toch kan het weleens voorkomen dat je een van onze producten wil laten repareren. Bijvoorbeeld als je een defect product hebt ontvangen of als je product binnen de garantietermijn defect geraakt is. Een product met een aantoonbare materiaal- en/of productiefout zal dan worden gerepareerd of vervangen, mits het product met bijbehorend aankoopbewijs binnen de termijn wordt geretourneerd.
Om de kwaliteit van onze producten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, dienen reparaties daarnaast uitgevoerd te worden door een servicemedewerker van Nijdam of een van onze verkooppartners. Wanneer een Nijdam product binnen de garantietermijn wordt gerepareerd blijft de oorspronkelijke garantietermijn van het product intact. De keuze voor reparatie of vervanging van het product is voorbehouden aan Nijdam.


VERKOOPPARTNERS

Nijdam heeft verschillende verkooppartners, zowel online als offline. Heb je jouw Nijdam product gekocht bij één van onze verkooppartners? Breng jouw Nijdam product dan altijd eerst met jouw aankoopbon naar het verkooppunt. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en kunnen je daar verder helpen. Is de winkel definitief gesloten? Neem dan contact met ons op.

 

BEWAAR JE AANKOOPBEWIJS GOED, DIT IS TEVENS JE GARANTIEBEWIJS!