Cool Skate spots
  • Gratis verzending vanaf € 75 Gratis verzending vanaf € 75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd

SKATESPOTS

Op deze plekken kun je supergoed skaten, steppen, skateboarden of schaatsen. We hebben er zoveel mogelijk voor jou op een rijtje gezet. Show hier je beste moves, leer nieuwe tricks van andere skaters en maak nieuwe vrienden! Of je gaat er gewoon even lekker chillen.

NIJDAM'S FAVOURITES

 ZEEBURGEREILAND AMSTERDAM

Dit is het grootste outdoor skatepark van Europa! In dit park van ruim 3.000 vierkante meter vind je allerlei vette skatespots, zoals een bowl, verschillende rails en een halfpipe. Je kunt er skaten, steppen, skateboarden én BMXen, voor ieder wat wils dus!

SKATEPARK DORDRECHT

Dordrecht heeft een volledig gerenoveerd skatepark aan de Dokweg. Dit gave skatepark ligt naast een spoorwegviaduct en ziet er dankzij de industriële look en graffiti superstoer uit. Je hebt er verschillende ramps, rails, trappen en curbs, perfect voor skateboarders en stuntskaters. Je kunt er ook BMXen, rolschaatsen en freerunnen.

OPTISPORT BREDA

Wil je of iemand anders leren schaatsen? Dan ben je bij Optisport Breda aan het juiste adres! Op deze schaatsbaan kun je op jouw eigen tempo rondjes schaatsen met je vrienden, zwieren op de kunstschaatsbaan en uiteraard ook hardrijden voor de echte daredevils. Je sluit de dag af met een heerlijke warme chocolademelk in het schaatscafé.