Over Nijdam
  • Gratis verzending vanaf € 75 Gratis verzending vanaf € 75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd

OVER NIJDAM

We zijn al sinds 1896 hét merk voor de recreatieve skater. We willen de next-generation skaters samenbrengen en inspireren om een toekomst vol plezier en avontuur tegemoet te gaan.
Skaten is niet makkelijk, dat weten we….  Je moet heel veel oefenen. Vallen en weer op staan met schrammen en blauwe plekken als bewijs van alle moeite. Maar het is het allemaal waard. Het gevoel van volledige vrijheid als je de straat uit rolt. De lach op je gezicht als je vrienden aanbellen om te vragen of je met ze mee gaat skaten. En de euforie die je voelt op het moment dat je die truc eindelijk goed hebt. Herinner die dag dat jij je eerste skates, step of skateboard kreeg en de hele dag buiten aan het oefenen was. Weet je nog hoeveel lol je toen had? Houd dat gevoel vast… en koester dat voor de rest van je leven.

INSPIRED BY SKATING

Al meer dan 120 jaar bezorgen we jou plezier tijdens het skaten. Maken we deel uit van een cultuur die groter is dan onszelf: de wereld van het skaten. Een cultuur met haar eigen rituelen, symbolen, normen en waarden, die de bron van onze inspiratie is. Dus jij bent onze inspiratie, jullie skaters, inspireren ons dagelijks om de gaafste skate ervaringen te faciliteren.

ENCOURAGE ADVENTURE

Skating gaat over avonturen beleven en deze met je geliefden delen. We moedigen jou aan om uit je comfortzone te stappen, grenzen te verleggen, nieuwe dingen te proberen, niet bang te zijn om te vallen en vooral op avontuur te gaan. Je leert nieuwe dingen en creëert sterke verhalen. Probeer buiten de gebaande kaders te denken, streef naar perfectie en wees onbevreesd. Laten we samen dat avontuur aan gaan!

 

KEEP THEM SAFE

Leren skaten gaat met vallen en opstaan, en zorgt gegarandeerd voor de nodige bulten en blauwe plekken. Vandaar dat we jouw veiligheid boven alles stellen. We maken altijd weloverwogen keuzes en kiezen de beste materialen om sterke en veilige producten te maken. Zo kunnen we comfort en duurzaamheid garanderen en kun jij jarenlang onbezorgd skateplezier hebben! 

ENJOY THE RIDE

Skaten draait uiteindelijk maar om één ding: plezier! Skaten doe je samen, je verlegt grenzen en maakt nieuwe vrienden; het zit in je hart. Steeds meer kunnen, gave trucs leren, de beste spots vinden, het hoort er allemaal bij. Dus of je nu van rolschaatsen houdt, graag op het ijs staat of board, verzamel je vrienden en Let’s enjoy the ride! Yeah.