Retouren
  • Gratis verzending vanaf € 75 Gratis verzending vanaf € 75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd

RETOUREN

Heb je toch liever een andere maat, kleur of is jouw Nijdam product toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren! Geen zorgen, je kunt het product binnen 14 dagen bij ons retourneren.

We begrijpen dat maten soms lastig kunnen zijn. Helaas kunnen we op dit moment geen directe omruilingen verwerken. Geen zorgen! Hier is wat je kunt doen: plaats gewoon een nieuwe bestelling voor de juiste maat en stuur de verkeerde maat terug volgens ons retourbeleid.

VOLG DEZE STAPPEN

Stap 1: Vul je retourformulier hier in: https://forms.office.com/e/GdGtZhCDcC en print je formulier uit.

Stap 2: Verpak jouw ongebruikte Nijdam producten samen met de originale pakbon én het uitgeprinte retour formulier in de originele productverpakking en stop dit in een stevige verzenddoos. 

Stap 3: Zet ons adres op de doos: Nijdam.com t.a.v. Cecil, Plesmanstraat 4, 4143 HL Leerdam en breng het naar een afgifte punt voor je pakket bij jou in de buurt.

Vergeet hierbij niet om je eigen adres te vermelden als afzender van het pakket (voor het geval de bezorgpartner je pakket niet kan afleveren).

Je bent klaar!

Stap 4: Je ontvangt een bericht zodra je retour bij ons is ontvangen. 

Stap 5 : Het Nijdam team controleert de producten 

Stap 6 : Is alles in orde? Dan storten wij binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug via de door jou gebruikte betaalmethode. 

Let op;

  • Bezorgkosten: Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan worden de bezorgkosten niet terug betaald. 
  • Retourkosten: De kosten voor het retour sturen komen voor je eigen rekening, deze worden door ons niet aan je terugbetaald.
NIJDAM TIP! 
Pak je bestelling goed in, om eventuele beschadigingen te voorkomen. We vragen je vriendelijk om gebruik te maken van de verzendmaterialen waarin je jouw Nijdam producten hebt ontvangen. Deze zijn van goede kwaliteit en kunnen natuurlijk best nog een keertje gebruikt worden. Zo spaar je niet alleen tijd en materialen, het is ook nog eens beter voor het milieu!