Retouren
  • Gratis verzending vanaf € 75 Gratis verzending vanaf € 75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd Voor 18:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd

RETOUREN

Heb je toch liever een andere maat, kleur of is jouw Nijdam product toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren!

Geen zorgen, je kunt het product binnen 14 dagen bij ons retourneren. Hieronder vind je meer informatie over het retourproces:

VOLG DEZE STAPPEN

Stap 1: Vul je retourformulier hier in: https://forms.office.com/e/GdGtZhCDcC en print je formulier uit.

Stap 2: Verpak jouw Nijdam producten samen met het uitgeprinte retour formulier in een stevige doos. 

Stap 3: Zet ons adres op de doos: Nijdam.com t.a.v. Cecil, Plesmanstraat 4, 4143 HL Leerdam en breng het naar een afgifte punt voor je pakket bij jou in de buurt.

Je bent klaar!

Stap 4: Je ontvangt een bericht zodra je retour bij ons is ontvangen. 

Stap 5 : Het Nijdam team controleert de producten 

Stap 6 : Is alles in orde? Dan storten wij binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug via de door jou gebruikte betaalmethode. 

Let op;

  • Bezorgkosten: Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan worden de bezorgkosten niet terug betaald. 
  • Retourkosten: De kosten voor het retour sturen komen voor je eigen rekening, deze worden door ons niet aan je terugbetaald.
NIJDAM TIP! 
Pak je bestelling goed in, om eventuele beschadigingen te voorkomen. We vragen je vriendelijk om gebruik te maken van de verzendmaterialen waarin je jouw Nijdam producten hebt ontvangen. Deze zijn van goede kwaliteit en kunnen natuurlijk best nog een keertje gebruikt worden. Zo spaar je niet alleen tijd en materialen, het is ook nog eens beter voor het milieu!